Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه حراج هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس لغو شد، گفت:، اما در عین حال برای بررسی نحوه واگذاری و شیوه ارزش‌گذاری، نحوه واگذاری سهام این شرکت دوباره در هیأت واگذاری بررسی می‌شود.

به گزارش بازارنیوز، حسین قربان‌زاده، در پاسخ به اینکه هنوز ۸ درصد از سهام دولت در بانک صادرات، ۱۰ درصد بانک ملت، ۱۱ درصد بانک تجارت، ۱۲ درصد ملی‌مس، ۱۷ درصد فولاد، ۵ درصد ایران‌خودرو و ۱۷ درصد در سایپا باقی مانده است، چه برنامه‌ای برای واگذاری این سهام دولت دارید، گفت:‌گرچه در سایت سازمان خصوصی‌سازی اعلام شده است که باید باقیمانده سهام دولت در این شرکت‌ها طی سال جاری واگذار شود، اما بخش عمده این شرکت‌ها سهام‌شان در وثیقه تسهیلات بانکی است، بنابراین قابلیت واگذاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی این را هم گفت: البته به جز سهام بانک‌ها که آزاد است، شرکت‌های ملی‌مس، فولادمبارکه، سایپا و ایران‌خودرو کل سهام‌شان توسط وزارتخانه‌های مربوطه در شرکت‌های مادرتخصصی مانند ایدرو و ایمیدرو در وثیقه تسهیلات بانک قرار دارد و بنابراین امکان واگذاری ندارند.

قربان‌زاده در توضیح بیشتر گفت: برای واگذاری سهام دولت در بانک‌ها رایزنی می‌کنیم که به شیوه‌ای واگذار شود که صرفه و صلاح دولت و منافع خزانه رعایت شود، چون این آخرین سهام باقیمانده دولت در بانک‌ها و سهام طلایی یا اصطلاحا گلدن شیر هستند که باید به گونه‌ای واگذار شوند که حداکثر انتفاع خزانه رعایت شود.

قربان‌زاده در پاسخ به اینکه باقیمانده سهام دولت در این بانک‌ها مدیریتی نیست، گفت: گرچه این سهام بلوک مدیریتی نیست، اما بستگی دارد که چه کسی این سهام را بخرد. ممکن است خریدار بعد از خرید این سهام بتواند کل بانک یادشده را مدیریت کند و سهام کنترلی بانک را به دست آورد، بنابراین در مورد بانک‌ها حساسیت وجود دارد و باید این تدبیر صورت گیرد؛ بنابراین در وزارت اقتصاد جلساتی برگزار می‌شود که این تدبیر در مورد سهام بانک‌ها حتماً رعایت شود.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه آیا هنوز به نتیجه‌ای برای نحوه واگذاری سهام بانک‌ها از جمله واگذاری خرد نرسیده‌اید، گفت: عرضه سهام دولت به صورت خرد بعید است، چون این سهام طلایی است و باید در مورد اینکه چگونه عرضه شود، تدبیری انجام دهیم و هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم.

قربان‌زاده در مورد اینکه آیا واگذاری سهام پتروشیمی خلیج‌فارس کلاً منتفی شد، گفت: نه، این واگذاری کلاً منتفی نشده، بلکه برای بررسی در هیأت واگذاری دوباره بررسی می‌شود، چون با روشی که انجام شد، یک متقاضی برای این سهام داشتیم، باید حتماً در مورد ارزش گذاری این سهام تجدیدنظر شود و بعد از آن شاید امکان عرضه مجدد فراهم شود.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به اینکه آیا برای واگذاری سهام پتروشیمی خلیج فارس باید حداقل دو متقاضی باشد که رقابت صورت گیرد، گفت: بایدی وجود ندارد، چون رقابت برای این است که انتفاع خزانه از این واگذاری حداکثر شود و با پیش‌بینی حداقل دو رقیب که برای عرضه وجود داشت، پیش رفتیم، اما به شکلی که سهامدار عمده فعلی در یک طرف کنسرسیوم قرار گرفت و متقاضی دوم شرکت نکرد یا منصرف شد، بنابراین باید هیأت واگذاری حتماً تجدیدنظر کند.

وی این را هم اضافه کرده که در مورد نحوه عرضه، ممکن است بلوک سهام پتروشیمی خلیج فارس تفکیک شود و یا ممکن است ارزشگذاری آن تغییر کند؛ به هر حال هیأت واگذاری در این زمینه تصمیم‌گیر خواهد بود.

قربان‌زاده در مورد اینکه چه وقت واگذاری پتروشیمی خلیج فارس را به هیأت واگذاری می‌برید، گفت: دوشنبه‌های هر هفته جلسه هیأت واگذاری برگزار می‌شود، تلاش می‌کنیم، اعضا را هماهنگ کنیم. یا در هفته جاری یا در هفته آینده خواهد بود.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه برخی از شرکت‌هایی که قبلاً واگذار شده بود، دوباره به دولت برگشت مانند هفت تپه و هپکو چه می‌شوند، گفت: هر کدام از این شرکت‌ها یک داستان خاص خودش را دارد. این شرکت‌ها که به دولت برگشتند، دوباره در لیست واگذاری قرار دارند، البته هپکو را در قبال رد دیون دولت به تأمین اجتماعی واگذار کردیم؛ یعنی در واقع هپکو تمام شده است. ممکن است درصد خیلی کمی از سهام دولت مانده باشد، اما بخش عمده آن به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است.

قربان‌زاده این را هم گفت: شرکت کشت و صنعت هفت تپه هم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به صورت پیمان مدیریتی واگذار شده، ولی احتمالاً بعد از بررسی موفقیت شیوه پیمان مدیریتی، مالکیت این شرکت هم واگذار شود؛ یعنی باید ابتدا عملکرد پیمان مدیریتی را ببینیم و بعد از آن مالکیت واگذار شود.





/فارس

برچسب ها: پتروشیمی ، نفت و انرژی ، سازمان خصوصی سازی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QT4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پتروشیمی نفت و انرژی سازمان خصوصی سازی رئیس کل سازمان خصوصی سازی پتروشیمی خلیج فارس قربان زاده هیأت واگذاری واگذاری سهام سهام دولت شرکت ها واگذار شود بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس از تغییر نام تیم استقلال به استقلال خلیج فارس خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، عبدالعلی علی عسکری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اینکه پسوند «خلیج فارس» نقطه اشتراک تمامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است، گفت: بر اساس همین سیاست، در راستای حفظ وحدت رویه، سیاست حاکمیت شرکتی و همچنین روز مبارک خلیج فارس، بر اساس تصمیم مالکان جدید، تیم محبوب استقلال، به استقلال خلیج فارس تغییر می‌یابد.

وی ادامه داد: این اقدام، گامی مهم برای اصلاح ساختارهای اقتصادی، سودده کردن این باشگاه، حرکت استقلال خلیج فارس در تراز جهانی و ان‌شاءالله کسب توفیقات در شأن این تیم در عرصه‌های بین‌المللی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • نام استقلال تغییرناپذیر است
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • مالک جدید، نام باشگاه فوتبال استقلال را عوض کرد
  • پسوند آبی ها عوض می شود؛ استقلالِ خلیج فارس برابر تیم های عربی!
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: نام استقلال عوض شد!
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: استقلالِ خلیج فارس!
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد